Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Gotland

Behöver du hjälp att hitta en plattsättare i Gotland? Plattsattare.se hjälper dig med just det! Börja med att fylla i ett enkelt formulär och sedan är det bara att invänta anbuden från de olika lokala hantverkarna. Det är inte rätt att du själv ska behöva jaga olika företag inom plattsättning, de skall jaga dig och pruta för att få ditt uppdrag!

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Trappor

Gotland

Snickeri / Montering

Gotland

Murning / Plattsättning

Gotland

Visar alla Plattsättare i Gotland

Arriba Byggnads AB

Hantverksgatan 7 Visby

0498 - 657000

Ändra uppgifter

Artbat AB

Kustparksvägen 15 Fårösund

-

Ändra uppgifter

B-I Larssons Plattsättning

Södra Glasmästargatan 7 Visby

-

Ändra uppgifter

Bengtsson Bygg

Ekstadinse 182 Klintehamn

-

Ändra uppgifter

BNC Bygg AB

Alva Ringome 250 Hemse

0498 - 484404

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Trappor

  En hörntrappa utomhus med två vinklar och 5 trappsteg ska kompletteras med klinker på de vågräta ytorna. Ytan är ca 4,5 m2.

  Gotland
 • Snickeri / Montering

  Har köpt klinkers till ett litet rum med toalett. Inget våtrum. Önskar hjälp att sätta klinketsplattorna på golv och vägg.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning/helkakling av ca 3 kvm stort badrum i Lickershamn på Gotland. Plattor (30x60) är inköpta.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Plattor till uteplats finns. Men behöver hjälp med sand och sättning av stenarna.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Golv duschutrymme i sommarstuga vid Åminne ca 1. 5 m2. Golvet består av klinker och en platta har lossnat och kontroll behövs av övriga. Utrymmet renoverades för fuktskada för ca 20 år sedan

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Har ett mindre toa/badrum ca 3,5 m2 som jag vill renovera, jag villa ha helkaklat med golvvärme (el), idag finns ett inbyggt badkar som skall ersättas med en dusch hörna, jag kommer att stå för rivningen av det gamla. Jag kommer att vilja få det utfört under april månad.

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver byta golvmatta i dusch på mitt fritidshus,Spricka golv i plastmattan. samt kolla om det är fuktskadat med fuktmätare. Trygg-Hansa ska ha underlag skickat till sig för bedömning om det finnsd fuktskasda. Detta behöver undersökas . ingen fuktskasda,s betalar jag byte plastmatta. mvh marie falk tingstäde 0498-4000021 bara,Annars så står Trygg. Hansa för allt. Marie

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan