Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala plattsättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna plattsättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Murning / Plattsättning

Uppsala

Badrumsrenovering

Enköping

Badrumsrenovering

Enköping

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Kakling i kök ovanför diskbänk, ungefär 3 x 0. 5m. Underlaget behöver först spacklas/putsas efter ett borttaget gammalt kakel.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi vill ta bort en vägg emellan ett litet badrum o en liten hall och göra tvättstuga/badrum. Samt bygga igen dörren in till lilla hallen.

  Enköping
 • Badrumsrenovering

  Hej! Gör ni badrum??

  Enköping
 • Plattsättning och kakel

  Plattsättning badrum varav ett fogning och det andra tätskikt och plattsättning. Storlek 35m2 plattsättning Storlek 15m2 enbart fogning.

  Håbo
 • Murning / Plattsättning

  Kakel och klinker behövs i ett badrum.

  Knivsta
 • Badrumsrenovering

  Totalrenovering av badrum:byta plastmatta på golv och väggar mot kakel, byta toalett, handfat, badkar, skåp, måla tak, golvvärme, handdukstork etc. Ca 260 X 175 cm.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Kakla stänkskydd i kök. Ca 3m x 40cm. Behöver skäras runt 3st eluttag.

  Knivsta

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan