Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Plattsättare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala plattsättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna plattsättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Murning / Plattsättning

Stockholm

Plattsättning och kakel

Stockholm

Badrumsrenovering

Stockholm

Om oss

Plattsattare.se är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella plattsättare. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna plattsättare. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från plattsättare som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Plattsattare.se ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Plattsattare.se

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

info@plattsattare.se

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Jag har en kakelsatt gjuten inomhuspool, som nu är torrlagd. Det har uppkommit rostgenomslag i ett antal fogar som har missfärgat ett 30-tal plattor. Jag behöver hjälp att knacka bort plattorna, rensa bakom, nytt tätskikt och sätta nya plattor.

  Gotland
 • Golvläggning

  Hall på 10kvadratmeter. Hallen är avlång och har en pelare. Det är plastmatta där nu och underlaget under mattan är betong.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Jag har klinkers som jag skulle vilja sätta upp på väggen ovanför diskbänken. Det handlar om ca 3 kvadratmeter klinker. Jag har köpt klinker, men inte fogmassa.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning badrum och kök. Heltidsjobb för 2 pers i 2-3 veckor i Mölndal.

  Göteborg