Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala plattsättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna plattsättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Trappor

Gotland

Snickeri / Montering

Gotland

Murning / Plattsättning

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Trappor

  En hörntrappa utomhus med två vinklar och 5 trappsteg ska kompletteras med klinker på de vågräta ytorna. Ytan är ca 4,5 m2.

  Gotland
 • Snickeri / Montering

  Har köpt klinkers till ett litet rum med toalett. Inget våtrum. Önskar hjälp att sätta klinketsplattorna på golv och vägg.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning/helkakling av ca 3 kvm stort badrum i Lickershamn på Gotland. Plattor (30x60) är inköpta.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Plattor till uteplats finns. Men behöver hjälp med sand och sättning av stenarna.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Golv duschutrymme i sommarstuga vid Åminne ca 1. 5 m2. Golvet består av klinker och en platta har lossnat och kontroll behövs av övriga. Utrymmet renoverades för fuktskada för ca 20 år sedan

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Har ett mindre toa/badrum ca 3,5 m2 som jag vill renovera, jag villa ha helkaklat med golvvärme (el), idag finns ett inbyggt badkar som skall ersättas med en dusch hörna, jag kommer att stå för rivningen av det gamla. Jag kommer att vilja få det utfört under april månad.

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver byta golvmatta i dusch på mitt fritidshus,Spricka golv i plastmattan. samt kolla om det är fuktskadat med fuktmätare. Trygg-Hansa ska ha underlag skickat till sig för bedömning om det finnsd fuktskasda. Detta behöver undersökas . ingen fuktskasda,s betalar jag byte plastmatta. mvh marie falk tingstäde 0498-4000021 bara,Annars så står Trygg. Hansa för allt. Marie

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan