Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala plattsättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna plattsättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Murning / Plattsättning

Gotland

Murning / Plattsättning

Gotland

Badrumsrenovering

Gotland

Visar alla Plattsättare i Gotland

Arriba Byggnads AB

Hantverksgatan 7, Visby

0498 - 657000

Ändra uppgifter

Artbat AB

Kustparksvägen 15, Fårösund

-

Ändra uppgifter

B-I Larssons Plattsättning

Södra Glasmästargatan 7, Visby

-

Ändra uppgifter

Bengtsson Bygg

Ekstadinse 182, Klintehamn

-

Ändra uppgifter

BNC Bygg AB

Alva Ringome 250, Hemse

0498 - 484404

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Hej, Vi behöver hjälp med att kakla utrymmet mellan låg- och högskåpen i köket, det rör sig om yta på ca 400 x 60 cm. Vi skulle såklart vilja få det gjort snarast möjligt annars under V17 eller V18 2021. Vi har kakel själva.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Jag vill få offert på uppsättning/plattsättning av 16 stenplattor i måtten 35 x 35 x 1 cm, dom har slät baksida och väger 2 kg st. Plats 1:Gipsvägg i korridor, uppsättning på en rad om 8 st stenplattor ( sammanlagt 280 cm brett).

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett vitkaklat badrum med enstaka blå kakelplattor slumpmässigt utsatta (ca 50 st). Vi önskar att de blå plattorna tas bort och byts ut mot vita. Plattorna är ca 9,5 * 9. 5 cm i storlek.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Jag har en kakelsatt gjuten inomhuspool, som nu är torrlagd. Det har uppkommit rostgenomslag i ett antal fogar som har missfärgat ett 30-tal plattor. Jag behöver hjälp att knacka bort plattorna, rensa bakom, nytt tätskikt och sätta nya plattor.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Kakla 2 st dushväggar totalt ca 20 kvm

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Klinkerläggning i ett rum, ca 18 kvm . Det är i källarplan och förberett genom flytspackling. Plattor antingen 30x30 eller 40x40 enligt ök med en sockel i klinker mot vägg där viss spackling kan behövas vid sockel mot golv.

  Gotland
 • Plattsättning och kakel

  Ett mindre jobb då vi behöver sätta upp nytt kakel i kök, ca 3,5kvm. Köket är helt nyrenoverat men vi skulle vilja byta befintligt kakel ( troligtvis gips bakom). Behöver knackas ner och sen upp med det nya.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan