Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala plattsättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna plattsättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Plattsättning och kakel

Gotland

Murning / Plattsättning

Gotland

Stensättning / Marksten

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Plattsättning och kakel

  Kakla 4,73*0,57m i kök. kakel, fix, fogmassa finns redan. endast uppsättning behövs

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Kontroll av tätskikt i tre badrum. Om inte tätskikt finns så måste badrummen renoveras. Total yta c:a 25 kvm.

  Gotland
 • Stensättning / Marksten

  En rund betongplatta (lock till en gammal avlagd branddamm) skall stensättas. Cirka 5 meter i diameter.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Hej, Vi behöver hjälp med att kakla utrymmet mellan låg- och högskåpen i köket, det rör sig om yta på ca 400 x 60 cm. Vi skulle såklart vilja få det gjort snarast möjligt annars under V17 eller V18 2021. Vi har kakel själva.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Jag vill få offert på uppsättning/plattsättning av 16 stenplattor i måtten 35 x 35 x 1 cm, dom har slät baksida och väger 2 kg st. Plats 1:Gipsvägg i korridor, uppsättning på en rad om 8 st stenplattor ( sammanlagt 280 cm brett).

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett vitkaklat badrum med enstaka blå kakelplattor slumpmässigt utsatta (ca 50 st). Vi önskar att de blå plattorna tas bort och byts ut mot vita. Plattorna är ca 9,5 * 9. 5 cm i storlek.

  Gotland
 • Murning / Plattsättning

  Jag har en kakelsatt gjuten inomhuspool, som nu är torrlagd. Det har uppkommit rostgenomslag i ett antal fogar som har missfärgat ett 30-tal plattor. Jag behöver hjälp att knacka bort plattorna, rensa bakom, nytt tätskikt och sätta nya plattor.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan