Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Sundbyberg

Lämna plattsättningen hemma till proffs! Få hjälp att komma i kontakt med plattsättare i Sundbyberg Vi matchar din förfrågan mot hundratals anslutna företag som får lämna offert på arbetet som ska utföras. Tjänsten är helt gratis och du förbinder dig inte till något alls. Spara både pengar och tid genom att ta in offerter.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Murning / Plattsättning

Sundbyberg

Plattsättning och kakel

Stockholm

Murning / Plattsättning

Vallentuna

Visar alla Plattsättare i Sundbyberg

Sundbybergs Plattsättning Entreprenad AB

Rissneleden 69, SUNDBYBERG

08 - 6289960

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Sundbybergs kommun är Sveriges minsta kommun sett till ytan och gränsar till Stockholms stad. Det bor ca 36000 invånare i Sundbyberg och terrängen består av både storstadsmiljö och naturområden. Många pendlar ut till Stockholm men det egna näringslivet består mest av service och tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  En gipspelare där höjden är 2. 70 och längden 2. 10 med sidor på 2. 70 X 48. 5 behöver kaklas.

  Sundbyberg
 • Plattsättning och kakel

  Har ni plattsättare? Finns inte i underkategorier

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Jag behöver hjälp med kapning av en klinkerplatta 900x900 mm som ska stå under en ny kamin. Jag gör en mall ca 700 x 750 mm som ni kan skära efter. Tacksam om ni kan hjälpa mig med detta.

  Vallentuna
 • Murning / Plattsättning

  Behöver hjälp att plattsätta i kök, det är totalt ca 2,5 + 2,5m längd och 50 cm höjd, enbart ett hörn och hål för 4 eluttag. Plattor som ska sättas är 7,5 x 15 cm och ska sättas omlott m vit fog. Vi vill ha hjälp att ta bort gamla kaklet5x5 cm mosaik, sedan fix, plattsättning och fog.

  Sollentuna
 • Murning / Plattsättning

  Kakla om köksväggen på 4,5 kvm. Befintlig vägg med kakel kommer att vara nedriven. Det enda som behöver göras är att kakla väggen.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Kakelsättning och rivning i kök. Kökets totala kakel är 2m2. Pris ska vara inkluderad rivning och sättning av nytt kakel.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Behöver hjälp med vårat badrum. Det innefattar flytspackling av golv,tätskikt golv och väggar, plattsättning. Total yta som ska plattsättas.

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan