Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Olofström

Behöver du hjälp att hitta en plattsättare i Olofström? Vi hjälper dig med just det! Fyll bara i ett enkelt formulär och sedan är det bara att invänta offerterna från de lokala plattsättarna. Det är enkelt, bekvämt och tryggt att använda vår offertförmedlingstjänst. Du kommer att spara både tid och förhoppningsvis också pengar.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Plattsättning och kakel

Karlskrona

Golvläggning

Olofström

Badrumsrenovering

Karlshamn

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Plattsättning och kakel

  Badrum, 2300 x 2300 mm, normal takhöjd, alla väggar skall kaklas. tätskikt har redan färdigställts. Kakelplattor finns på plats.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Klinkers och parkettgolv i hall ev byte i kök

  Olofström
 • Badrumsrenovering

  Ta bort befintligt kakel o klinker och sätta nytt kakel och klinker,

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Prisuppgift på att lägga vanligt klinkers 20x20 plattor på en yta av 3. 5 x . 2. 70 ca:9 . 5 Kvm i tvättstuga på källarevåningen . En golvbrun finns.

  Karlskrona
 • Badrumsrenovering

  Renovering av badrum. Ta bort befintlig plastmatta på väggar och golv, montera golvvärme, kakel och klinker. Innefattar även duschutrymme.

  Karlskrona
 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning av klinkers i hall(källare), 20-25 kvm. Klinkers redan köpt

  Karlskrona
 • Badrumsrenovering

  Vi håller på att renovera ett större badrum och bygga ett nytt mindre badrum på Stugvägen 4 på Senoren. Vi undrar om ni kan ta fram två helt nya offerter för följande arbete:Stora badrummet (7 kvm):

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan