Register

GRATIS TJÄNST

Plattsättare i Ronneby

Söker du en profesionell plattsättare i Ronneby? Lugn vi ser till att du får kontakt med lokala plattsättningsföretag. Plattsattare.se är en tjänst som matchar ditt behov mot upp till fem olika lokala plattsättningsföretag utan kostnad. Låt proffsen jaga dig istället för tvärtom. Du sparar massor av tid och kan i lugn och ro utvärdera plattsättarnas offerter.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Innervägg

Olofström

Stensättning / Marksten

Olofström

Murning / Plattsättning

Karlskrona

Visar alla Plattsättare i Ronneby

B.L. Hindriksons Färg & Golv AB

Box 28, Ronneby

0457 - 16060

Ändra uppgifter

Blekinge Måleri & Kakelservice

Volontärbacken 6C, Ronneby

-

Ändra uppgifter

Jon Lindqvist Bygg

Vasakullsv 21, Bräkne-hoby

-

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Innervägg

  Uppsättning av 6 kvm skiffer på vägg inomhus.

  Olofström
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning entré ca 12 kvadratmeter.

  Olofström
 • Murning / Plattsättning

  Jag håller på att renovera köket i min nya lägenhet på Pantarholmen i Karlskrona. Tanken är att sätta in vitt kakel ovanför köksbänken som ligger längs ena väggen (mellan bänk och väggskåp) samt upp bakom köksfläkten. Totalt handlar det om en yta på cirka 3-4 kvm.

  Karlskrona
 • Plattsättning och kakel

  Badrum, 2300 x 2300 mm, normal takhöjd, alla väggar skall kaklas. tätskikt har redan färdigställts. Kakelplattor finns på plats.

  Karlskrona
 • Golvläggning

  Klinkers och parkettgolv i hall ev byte i kök

  Olofström
 • Badrumsrenovering

  Ta bort befintligt kakel o klinker och sätta nytt kakel och klinker,

  Karlshamn
 • Golvläggning

  Prisuppgift på att lägga vanligt klinkers 20x20 plattor på en yta av 3. 5 x . 2. 70 ca:9 . 5 Kvm i tvättstuga på källarevåningen . En golvbrun finns.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"När jag rivit ut allting från grunden i mitt badrum skulle jag ha tag på en duktig plattsättare som kunde sätta kakel och klinkers. Det visade sig först inte vara så lätt men när jag hittade Plattsattare.se gick allting snabbt. Skickade in en förfrågan via hemsidan och ett företag hörde av sig direkt och jag tyckte att allting lät bra så vi bestämde ett möte redan nästföljande vecka. De hade väldigt bra input vid mötet om hur hur man kan kunde förverkliga mina planer. Vi kom överens om ett pris och sedan startade de omgående. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat och tyckte att detta var ett fantastiskt sätt att hitta plattsättare via nätet. Jag lär komma tillbaka när det är dags för nästa projekt!"

// Sandra, Solna

Skapa offertförfrågan